Kingfisher Virpazar - Logo
Skadarsko jezero: Posjetite crnogorsku Veneciju

Skadarsko jezero: Posjetite crnogorsku Veneciju

Privatna tura

Otkrijte skrivena čuda Skadarskog jezera i fjorda Pavlova Strana, i posjetite crnogorsku Veneciju - čuvenu Rijeku Crnojevića. Uživajte u zagrljaju prirode, posmatrajte veličanstvene ptice i uživajte u ukusnom lokalnom vinu.

O aktivnosti

Zadržite fleksibilnost svojih putnih planova i platite sve po dolasku.

Izaberite svoju željenu opciju plaćanja.

Provjerite dostupnost da biste vidjeli različita vremena polaska.

Engleski, Srpski

Ne.

Tura

 • Posetite Rijeku Crnojevića – crnogorsku Veneciju.
 • Plovite kroz polja vodenog kestena i otkrijte ruševine Lesendra.
 • Divite se hiljadama vodenih ljiljana koji pokrivaju površinu jezera.
 • Uživajte u zadivljujućim vidicima duž fjorda Pavlova Strana.
 • Osvježite se plivajući uz prelijepi pejzaž u pozadini.

Otkrijte skrivena čuda Skadarskog jezera dok klizite preko njegovih netaknutih voda. Uživajte u ukusima lokalnog vina dok se šetate kroz zadivljujuće pejzaže koji krase jezero. Zaronite u osvežavajuću jezersku vodu, okruženi veličanstvenim planinskim lancima, i slušajte zanimljive priče o bogatoj istoriji Skadarskog jezera.

Započnite vaše putovanje u Virpazaru – glavnoj kapiji Skadarskog jezera. Plovite duž malog riječnog kanala i posmatrajte ptice kako love ribu i lete nebom. Izađite iz riječice i osmotrite veličinu Skadarskog jezera, daleke planine Albanije i Vranjinu, zajedno sa njena dva prepoznatljiva vrha.

Klizite kroz livade jezerske trave i otkrijte ruševine Lesendra, tvrđave iz 18. vijeka – takozvani Ključ Skadarskog jezera. Ova ruševina i njeni ptičji posjetioci obradovaće vas zadivljujućim pogledom. Osjetite svjež vazduh kako struji kroz vaše tijelo dok stižete do najveće pritoke Skadarskog jezera, rijeke Morače.

Nastavite svoje putovanje ka Amazoniji: Mala Čakovica, Velika Čakovica i Kamenik. Prepustite se zadivljujućem pogledu koji ova ostrva skrivaju. Divite se hiljadama lokvanja koji prekrivaju površinu jezera svojim listovima.

Slijede vam zapanjujući pejzaži i u nastavku. Dok plovite duž slikovitog fjorda Pavlova strana, stići ćete do Rijeke Crnojevića, malog ribarskog sela.

 • Istražite ovu prelijepu lokaciju, smještenu samo nekoliko kilometara od istorijske prijestonice Cetinja. Stari kameni most, nazvan po knezu Danilu, prvi će vas dočekati, pored jednospratne zgrade izgrađene na lijevoj obali rijeke. Ne možete ga zaobići – leži na ulazu u ovo prelepo naselje, i iako je izgrađen u 15. veku, i dalje izgleda impresivno.

Nakon istraživanja ovog ribarskog sela, vrijeme je za povratak. U međuvremenu, obavezno ponesite svoj kupaći kostim! Iskoristite priliku i uživajte u osvežavajućim vodama Skadarskog jezera.

 • Vodič na engleskom/srpskom jeziku
 • Tura brodom za razgledanje sa Wi-Fi-jem na brodu
 • Mapa sa pričama sa područja Skadarskog jezera
 • Regionalno vino, sok i voda
 • Pojasevi za spasavanje i druga sigurnosna oprema
 • Ulaznica za nacionalni park (5€ po osobi, besplatno za djecu mlađu od 15 godina)
 • Posjeta vidikovcu Pavlova Strana
 • Muzika tokom ture
 • Ručak/obroci
 • Bakšiš

Rezervišite turu

Please enable javascript in your browser to book

Mjesto polaska i ostale važne informacije

Pridružite nam se na informacionom šalteru Kingfisher-a blizu centralnog mosta u Virpazaru 30 minuta prije planiranog vremena polaska. Kliknite ovdje za tačnu lokaciju.

Važno je napomenuti da je informacioni šalter određeno mjesto susreta i trebalo bi da stignete tamo tek nakon što ste se parkirali i spremni ste da započnete turu.

Ukoliko kasnite i niste u mogućnosti da stignete do mjesta polaska u predviđeno vrijeme, molimo vas da nas odmah kontaktirate koristeći broj za hitne slučajeve koji smo obezbjedili.

 • Biorazgradiva krema za sunčanje
 • Naočare za sunce i šešir
 • Kupaći kostim i peškiri
 • Dvogled
 • Jakna

Molimo vas da obratite pažnju na činjenicu da je ova tura podložna otkazivanju zbog vremenskih uslova. U slučaju kiše ili jakih vjetrova, možemo promijeniti brod koji se koristi za turu, zakazati vašu rezervaciju za drugi dan ili otkazati turu. Promptno ćemo vas kontaktirati u slučaju bilo kakvih promjena u vezi sa vašom rezervacijom.

Za sva ostala pitanja, molimo proverite našu stranicu sa često postavljanim pitanjima (FAQ).

Rezervišite turu

Please enable javascript in your browser to book

Recenzije

Odličan odnos cijena-kvalitet!
Otišli smo na privatnu turu koja je trajala 6 sati, i bila je jedinstvena. Priroda je impresivna, vino je ukusno, a naš vodič bio je veoma ljubazan i sve nam je objasnio.
Matthias, GetYourGuide, septembar 2023
Odlično iskustvo sa Kingfisherom
Hvala vam puno na ljudskosti i prijateljstvu koje ste nam pružili. Sve vezano za savete i sam izlet bilo je razumljivo i jasno. Drago nam je što smo odabrali baš vas za naše krstarenje, pogotovo našoj jednogodišnjoj djevojčici! Izaberite ih, nećete se pokajati!
Yauheni Kot, Google, avgust 2023
Odlično privatno krstarenje
Obavili smo izvanrednu privatnu turu od 6 sati do Pavlove Strane i Venecije. Naš skiper, Dragan, bio je izvrstan, a vlasnik je bio prijateljski nastrojen i koristan. Jezero je bilo prelijepo, a brod udoban. Polazak u 9 sati značio je da na jezeru gotovo da nije bilo drugih brodova istovremeno.
Steve R, Tripadvisor, maj 2023

Možda će vam se svidjeti

Posjetite Karuč, skriveni biser Skadarskog jezera
Trajanje: 4 sata
Vrsta ture: Privatna tura
Embark on a tranquil journey through the pristine landscapes of Lake Skadar National Park, where crystal-clear waters mirror the lush greenery of its surrounding mountains, offering a peaceful retreat into nature's embrace.
Privatno krstarenje kroz Skadarsko jezero i rijeku Crnojevića
Trajanje: 4 sata
Vrsta ture: Privatna tura
Skadarsko jezero: Panoramska vožnja brodom do manastira Kom
Trajanje: 3 sata
Vrsta ture: Grupna tura