Kingfisher Virpazar - Logo

Istražite sa nama ljepote Skadarskog jezera!

Naša kompanija je osnovana 2005. godine. Sa malim, tradicionalnim drvenim čunom počeli smo da otkrivamo skrivena blaga Skadarskog jezera čitavom svijetu.
Kingfisher, beautiful colorful bird - yellowish orange on his tummy and mesmerizing blue head and wings.

Uživajte u ljepoti divljine koju Skadarsko jezero nudi. Pronađite kanaliće okružene lokvanjima, trskom i vrbama, dok se divite pticama koje lebde nebom. Jedinstveno Skadarsko jezero vas poziva da se odmorite od urbanog života i otkrijete prelijepu prirodu sa svojom porodicom i prijateljima.

Dobrodošli na našu veb stranicu!

„Kao na reljefnoj karti, čitava Crna Gora je ležala ispred nas. Sunce se tiho igralo sa talasima Boke, s’ druge strane je Skadarsko jezero blistalo, a plavi Jadran je bledeo u daljinu. Oči su lutale kroz beskrajne nizove planinskih lanaca i dolina, dok su mi, u pozadini, snježni grebeni Durmitora i Komova slali poslednji pozdrav. Nisam mogao da odvojim pogled od tog prelijepog prizora“.

KURT HASERT

Naše usluge

Kreirali smo za vas najljepši izbor iskustava i tura – nezaboravne rute koje će vam pokazati svu ljepotu Skadarskog jezera.

Nacionalni park Skadarsko jezero

Milionima godina unazad, Skadarsko jezero je bilo zaliv Jadranskog mora. Vremenom ovaj zaliv je odsječen od mora i tako postao jezero – najveće na Balkanskom poluostrvu.

Kontaktirajte nas i stvorite sa nama nezaboravna sjećanja!

GetYourGuide | Kingfisher

Provjerite zašto smo mi uvijek izbor drugih!