Kingfisher Virpazar - Logo
Trosatna avantura kajakom

Trosatna avantura kajakom

Self-guided tura

Plovite mirnim vodama Skadarskog jezera na tročasovnoj avanturi vožnje kajakom. Otkrijte prirodu jezera iz drugačije perspektive i uživajte u zadivljujućim prizorima, koje sa obale ne možete vidjeti. Nađite se usred polja lokvanja; posmatrajte ptice dok lete nebom ili rone duboko da uhvate ručak. Odmorite se uz osvežavajuće plivanje u jednom od najvećih jezera Evrope!

O aktivnosti

Zadržite fleksibilnost svojih putnih planova i platite sve po dolasku.

Izaberite svoju željenu opciju plaćanja.

Provjerite dostupnost da biste vidjeli različita vremena polaska.

Tura

Ako uživate u bliskom kontaktu sa divljim životinjama i želite provesti kvalitetno vrijeme u prirodi, kajaking na Skadarskom jezeru pruža jedinstvenu priliku. Ovo iskustvo će vas odvesti u paralelni svijet gdje se vrijeme zaustavlja i sve izgleda mirno, donoseći vam spokoj i harmoniju.

Započnite svoju avanturu ploveći kroz uski riječni kanal koji povezuje Virpazar sa otvorenim vodama Skadarskog jezera. Nastavite ispod mosta, u blizini ostrva poznatog kao Lesendro. Otkrijte nekada moćnu tvrđavu izblijedelu tokom vjekova. Zasigurno ćete biti očarani njenim jedinstvenim šarmom.

Kada prođete kroz riječni kanal i osmotrite Lesendro i njegove ptičje posjetioce, zaputite se ka tri poznata ostrva – Mala i Velika Čakovica, i Kamenik. Dok ih istražujete, otkrijte zadivljujuće kanale ukrašene vodenim ljiljanima i trskom. Uživajte u prelijepim pejzažima planinskih vijenaca, oštrih obala i prostranog jezera.

U povratku, zastanite na jednoj od plaža kako biste plivali u osvježavajućim vodama Skadarskog jezera.

 • Kompletna oprema (uključujući vodootporne torbe, sigurnosne prsluke i vesla)
 • Uputstva, korisni savjeti i bezbjednosna obaveštenja
 • Mapa sa pričama sa područja Skadarskog jezera
 • Dostupna pomoć tokom trajanja obilaska, i online i offline
 • Ulaznica u Nacionalni park (5€ po osobi, besplatno za djecu mlađu od 15 godina)
 • Vodič tokom ture

Rezervišite turu

Please enable javascript in your browser to book

Mjesto polaska i ostale važne informacije

Pridružite nam se na informacionom šalteru Kingfisher-a blizu centralnog mosta u Virpazaru 30 minuta prije planiranog vremena polaska. Kliknite ovdje za tačnu lokaciju.

Važno je napomenuti da je informacioni šalter određeno mjesto susreta i trebalo bi da stignete tamo tek nakon što ste se parkirali i spremni ste da započnete turu.

Ukoliko kasnite i niste u mogućnosti da stignete do mjesta polaska u predviđeno vrijeme, molimo vas da nas odmah kontaktirate koristeći broj za hitne slučajeve koji smo obezbjedili.

 • Biorazgradiva krema za sunčanje
 • Naočare za sunce i šešir
 • Kupaći kostim i peškiri
 • Dvogled
 • Jakna

Molimo vas da obratite pažnju na činjenicu da je ova tura podložna otkazivanju zbog vremenskih uslova. U slučaju kiše ili jakih vjetrova, možemo promijeniti brod koji se koristi za turu, zakazati vašu rezervaciju za drugi dan ili otkazati turu. Promptno ćemo vas kontaktirati u slučaju bilo kakvih promjena u vezi sa vašom rezervacijom.

Za sva ostala pitanja, molimo proverite našu stranicu sa često postavljanim pitanjima (FAQ).

Rezervišite turu

Please enable javascript in your browser to book

Recenzije

Fantastično iskustvo
Bukirali smo trosatnu turu kajakom i bilo je nevjerovatno!! Polja lokvanja i raznolikost ptica bili su zadivljujući. Napravili smo mnogo slika, tako da obavezno ponesete potpuno napunjene telefone sa sobom! Vjetar je bio malo jak tog dana, ali talasi su i dalje bili podnošljivi. Osnovno: voda, sunčane naočare, šešir/kapa, krema za sunčanje. Dobićete vodootpornu torbu od 30L od iznajmljivača, ali mi smo takođe imali jednu sa sobom da bismo spakovali naše stvari. Ukupno vreme putovanja: 5 1/2h.
Josh, GetYourGuide, avgust 2023
Ljubazan Kingfisher tim, spreman za pomoć, i prelijepa priroda
Jako topli i ljubazni ljudi, predivno mjesto, pogotovo prvi dio. Glavni dio jezera je bio prilično talasast i zahtjevan za nas, pa nismo stigli do ostrva, ali smo ih mogli vidjeti iz daljine! Dali su nam dodatni sat da pokušamo! Vrijedno je svakog centa!
Greta, GetYourGuide, april 2023

Možda će vam se svidjeti

Cjelodnevna avantura kajakom na Skadarskom jezeru
Trajanje: Čitav dan
Vrsta ture: Self-guided tura
Skadarsko jezero: Panoramska vožnja brodom do manastira Kom
Trajanje: 3 sata
Vrsta ture: Grupna tura
Enjoying the beauty of Skadar lake, tucked inside a traditional wooden boat
Skadarsko jezero: Vođena turistička vožnja brodom sa osvježenjem
Trajanje: 2 sata
Vrsta ture: Grupna tura